2013. április 20., szombat

Két verseny között - Esélylatolgatás...

Szombat és vasárnap is verseny. Az első napon már túl vagyunk, van egy arany. Csinci nyerte a junior Országos Diákolimpiát. Most Kecskeméten várom az öt fős csapatot, s közben gondolkodom, esélyt latolgatok. Még két aranyat látok reálisnak na meg persze még két érmet. Nagyjából ezzel lehetnék elégedett. Hogy kitől mit lehet várni a Szentkirályi Ásványvíz Kupán? Lássuk csak:
Péteri Patrik: Várhatóan nagy létszámú mezőnyben kell versenyeznie majd. Mivel most idősebbekkel nem kell versenyeznie, így az érem megszerzése nem irreális elvárás. Persze kell a jó sorsolás is.
Sóczó Rebeka: Ha minden rendben van vele, nem hiszem hogy bárki is megállíthatja. Több alkalommal bizonyította már, hogykiemelkedik a mezőnyből, remélem ez most sem lesz másként.
Gózon Barnabás: Az idei év edig jól sikerült. Mindenképpen várok tőle egy pontszerző helyezést, de ha nem csinál nagyon nagy hibát, akár éremért is csatázhat.
Hidasi Tamás: Regnáló Magyar Bajnokként jogos elvárás, hogy az aranyérem legyen a cél. Persze lehet nehéz ellenfél, de minden mérkőzést megoldhatónak tartok.
Nagy Zoltán: Nagyon megy neki ebben az évben. Reményeim szerint a 4. aranyat is megszerzi idén. Úgy gondolom nem jöhet olyan ellenfél, aki gondot jelenthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése